Multimate trots op nieuwe website, bestel alvast uw vuurwerk online!

                                                    (Advertorial)

Multimate voelt zich trots omdat zij graag haar nieuwe internetpagina presenteert aan Lemelerveld.

Via www.multimatelemelerveld.nl  laat Multimate wat extra van zichzelf zien. In deze periode is er natuurlijk weer volop aandacht voor vuurwerk. Het gehele vuurwerk assortiment is dan ook op deze pagina online te vinden. Dus kijk waar u belangstelling voor heeft. En bestel alvast in de voorverkoop, dan krijgt u er gratis vuurwerk bij!

Multimate is sinds 1 jaar dealer van Rubro vuurwerk. Rubro staat bij de fanatiekste vuurwerkliefhebbers bekend als het beste legale vuurwerk. Voor het gratis vuurwerk in de voorverkoop en demofilmpjes kunt u ook kijken op:  www.vuurwerklemelerveld.nl.

Wanneer u klikt op de Multimate advertentie op deze site, wordt u gelijk naar de vuurwerk site doorverwezen. Mooi en voordelig vuurwerk, makkelijk in eigen dorp te koop!

Natuurlijk kunt u Multimate ook blijven volgen via facebook en Instagram. Maar uiteraard kunt u altijd spontaan even een bezoekje brengen aan de winkel. U bent van harte welkom!

Goed nieuws is dan ook dat Multimate Lemelerveld structureel Sukerbiet.nl gaat sponsoren o.a. door advertenties. Op deze wijze kan Sukerbiet.nl bovenop het nieuws blijven én zorgen voor actuele informatievoorziening over alles wat Lemelerveld te bieden heeft. Multimate onderstreept hiermee dit belang voor Lemelerveld.

Multimate Lemelerveld wenst u fijne kerstdagen, een veilig oud en nieuw en een gelukkig en gezond, maar bovenal klusrijk 2019 toe!

 

Geef een reactie