Moonlight shopping bij Coop Neppelenbroek

Op vrijdagavond 21 december staat Coop Neppelenbroek in het teken van de “Moonlight Shopping”. Gezellig winkelen onder het genot van een hapjes en een drankje. De koffie staat klaar, de gluhwein is warm en er valt veel te proeven. Wij maken er de 21ste een groot kerstfeest van. Wat dacht u o.a. van wentelteefjes van cranberrysuikerbrood of tiramisu met een bolletje ijs. U bent van harte welkom.

Tijdens de Moonlight Shopping staan er nog meer Lemelerveldse ondernemers voor u klaar. Ze hebben allemaal een standje in onze winkel met o.a. sieraden, eigen gemaakte wenskaarten, informatie over yoga en vers gebakken knieperties. De deelnemende bedrijven vindt u in de advertentieafbeelding bij dit bericht.
Moonlight shopping; een beetje minder licht, maar met veel sfeer, kerstmuziek en onze medewerkers lopen in feestelijke kleding rond om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te dienen. Tijdens deze avond hebben we nog een tweetal aanbiedingen die alleen die avond geldig zijn. Graag tot a.s. vrijdagavond!

Geef een reactie