Midwinterconcert Hofje van Buisman, 21 december 2018

“Sounds & Silence, Lighting the Heart”
Op de kortste dag van het jaar luisteren, verstillen in jezelf en verbondenheid ervaren in je hart. Maar ook de mogelijkheid om mee te doen tijdens dit bijzondere klankschalenconcert (én meer). Intuïtief afgestemd bespeelt Romy deze avond vele instrumenten en zingt Tuva boventonen en oeroude mantra’s. Romy heeft 25 jaar ervaring in het geven van meditatieve klankreizen en lig-concerten. Met de klanken van zeer oude Himalaya of Tibetaanse klankschalen, Indiase Tampoera, Native Indian Love flutes, Aboriginal Didgeridoos, Sjamanen handtrommels, gongen, tempelbellen en andere klankinstrumenten wordt als het ware een klank-tapijt gecreëerd.
Wij, van ‘Zijn bij Sterven’ zijn heel blij dat we u de gelegenheid kunnen geven om met Romy en ons mee te gaan op deze (muzikale) reis naar binnen. Deze avond staan we stil bij midwinter. Het begin van de winter, de kortste dag. Een vaak gezellige, maar drukke, tijd van het jaar. Een tijd van het jaar waarin we de mensen die niet meer bij ons zijn vaak extra missen. Deze avond bieden we ook daar tijd voor. Kom ook deze klank- en stiltereis ervaren als een goede en mooie voorbereiding op de komende winterperiode.
Het concert vindt plaats in het Hofje van Buisman, Kerkstraat 22 in Lemelerveld. We beginnen stipt om 19.30 uur. Het hofje opent de deuren om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50.
Aanmelden kan via mail (info@zijnbijsterven.nl) of telefonisch: 06-54687425 (Janny) / 06-12785588 (Melinda)

Aantal foto's
1

Geef een reactie