Met de paraplu naar het Kulturhus!

Vrijdag 4 oktober was er weer het jaarlijks open huis van Kulturhus de Mozaïek. En ondanks de regen wisten veel mensen de weg te vinden naar het Kulturhus.

De gebruikers hadden hun uiterste best gedaan om Lemelerveld te laten kennis maken met al hun activiteiten. Zo waren de koersballers actief in de weer om mensen te verleiden om lid te worden van hun club. Hetzelfde geldt voor de ouderengym en de Tai Chi. Een leuke inlooples werd verzorgd door respectievelijk Karel Beck en Judith Drooge.

Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten zoals bloemstukje maken, bij de timmerclub kon je een handig hulpmiddel maken om je schoenen uit te doen, tekenen en natuurlijk was er een ijsje van de Rosa Hoeve!

Partou gaf rondleidingen en had voorbeelden van gezonde traktaties gemaakt. De speel-o-theek had nieuw speelgoed en veel mensen kwamen dan ook even een kijkje nemen. In de centrale hal vooral veel informatie; EHBO, Carinova met innovatieve hulpmiddelen, de logopediste, Rabobank, Diëtist, computercursussen door de bibliotheek.

De fotoclub had een leuke, originele wedstrijd opgezet. Aan de hand van de foto’s werden er spreekwoorden uitgebeeld. Dat hield veel mensen nog wel even bezig. Het eetcafé zorgde voor de inwendige mens met heerlijke hapjes en de gemeente gaf acte de présence door met inwoners in gesprek te gaan.

Kortom een leuke, gezellige doe- en informatieve dag. We kijken terug op een geslaagd open huis.

Voor de uitslag van de fotowedstrijd klik hier.

tekst: Dorien Grootenhuis   foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *