Met Brugstede naar André Rieu !

Het afgelopen jaar zijn een aantal bewoners van Brugstede mee geweest met een dagje uit naar De Efteling en een stranddag naar Scheveningen. Deze uitstapjes zijn de deelnemers maar ook het begeleidend personeel en vrijwillgers zo goed in de smaak gevallen, dat er plannen zijn voor een bezoek aan niemand minder dan André Rieu.
Hoe vaak is André Rieu met zijn orkest al wel niet op de televisie te bewonderen geweest? En hoe mooi zou het toch niet zijn om hem eens een keer in het echt te mogen ontmoeten? Meerdere bewoners van Brugstede zouden dat graag willen en dat is heel goed te zien en te horen in een hiervoor gemaakt filmpje. Dit filmpje is te bekijken op Facebook onder ZGR Brugstede en op YouTube onder Rabo Clubsupport Vrienden van Brugstede. Of te bekijken via volgende link: https://youtu.be/sm5PwvcPx9A.

Om deze droom te verwezenlijken, gaat Brugstede een concertbezoek in mei 2020 organiseren. Behalve bewoners mogen ook anderen welke zorg van Brugstede ontvangen aan dit concertbezoek deelnemen.
Aan dit concertbezoek zijn grote uitgaven verbonden. Denk behalve aan entreegelden daarbij aan bijvoorbeeld de kosten van busvervoer en personeel!
Daarom doet de Vrienden van Brugstede dit jaar mee aan de RaboClubSupport 2019.
Leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen vanaf vrijdag 27 september tot en met 11 oktober hun stem uitbrengen. Voor interesse in het lidmaaatschap wordt verwezen naar https://www.rabo-clubsupport.nl/

Hoe meer uitgebrachte stemmen op de Vrienden van Brugstede, hoe hóger de opbrengst van de actie en des te lager de bijdrage welke de deelnemers zelf moeten betalen.
Dus Rabobanklid: Stemt U ook op Vrienden van Brugstede?

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *