Met Brugstede naar André Rieu!

Op bovenstaande foto is te zien dat er druk met André Rieu getelefoneerd wordt over het aanstaande concertbezoek. Dit bezoek wordt mede mogelijk gemaakt door een tweetal Rabo cheques die op het tafeltje staan. Deze zijn in het kader van de actie Rabo ClubSupport 2019 de afgelopen weken aan de stichting Vrienden van Brugstede uitgereikt.
De eerste cheque van € 1.000 is een extra bonusprijs die is ontvangen voor het filmpje welke speciaal voor deze actie was gemaakt. Dit filmpje is heel veel bekeken en is nog steeds te bekijken op Facebook onder ZGR Brugstede en op YouTube : https://joutu.be/sm5PwvcPx9A
De tweede cheque van € 1.504.21 heeft de stichting ontvangen voor alle stemmen die de afgelopen weken op Brugstede zijn uitgebracht
In een gezellige bijeenkomst afgelopen vrijdagmorgen in het Grand Café heeft de stichting de chequebedragen verdubbeld en uiteindelijk een totaalbedrag van € 5.022.42 aan Brugstede toegezegd voor het concertbezoek aan André Rieu in mei 2020.
Cliënten, personeel en vrijwilligers waren aangenaam verrast
De stichting Vrienden van Brugstede bedankt de Rabobank voor de prachtige cheques en de leden van de Rabobank voor de vele stemmen die op Brugstede zijn uitgebracht!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *