Maximale score SC Lemele: vier keer winst op een rij!

Vorige week zaterdag stond voor ​ SC Lemele de vierde competitie wedstrijd tegen SP Daarle op het programma . SC Lemele had negen punten behaald uit de eerste 3 wedstrijden terwijl SP Daarle zijn eerste 2 wedstrijden had verloren. Lemele begon voortvarend en binnen 6 minuten lag de 1-0 in het netje. Een prima pass van Robin Schoenmaker op Yoran Bakhuis die op zijn beurt een afgemeten voorzet gaf op Jelmer Kleinjan die zijn zesde competitietreffer liet aantekenen.

Twee minuten later hadden we op 2-0 kunnen komen opnieuw Yoran Bakhuis snelde langs zijn tegenstander gaf voor op Jelmer Kleinjan maar deze maal redde de keeper. Na 15 minuten spelen een tegenvaller voor Lemele spits Remon Kleinlugtenbeld. Hij viel uit met rugklachten waardoor zijn vervanger Tim Woudsma zijn eerste speelminuten kon maken van dit seizoen. De eerste helft kabbelde rustig voort met een beter spelend Lemele​ en een machteloos SP Daarle

De tweede helft was het eerste kwartier voor Daarle​ maar Ruan Weelink, de doelverdediger, werd geen enkele maal op de proef gesteld. Na het eerste kwartier nam Lemele het spel weer over en dit leidde tot enkele mooie aanvallen alleen de nauwkeurigheid in de eindfase ontbrak deze middag. Een verbeterpunt voor het team van Mats Timmerman. SP Daarle kon ook nu niet echt een vuist maken, maar doordat Lemele voorin de bevrijdende 2-0 niet maakte bleef het tot de laatste minuut spannend.

Na 93 minuten spelen besloot de goed leidende scheidsrechter Koopmans uit Nijverdal af te fluiten en kon SC Lemele 3 punten bijschrijven en bleef tegenstander SP Daarle op 0 punten staan. Al met al niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar wel 3 belangrijke punten.


Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten