“Man man man. Wat zul jij der klaar mee zijn…”

Dé opmerking die mij het meeste ten gehore is gekomen de afgelopen weken. Maar andersom dan, weer tegen die zelfde kop aankijken, vreselijk. Nou dames en heren dan heb ik buitengewoon goed nieuws. Kom maar ffkes wisselen pietertje! 1174 dagen na die éne prangende vraag mag ik mijn stokje overgeven aan de nieuwe Prins of Prinses van dit geweldige Sprokkeldorp.

Uiteraard voor alle partijen beter maar nog steeds ben ik dankbaar dat ik deze eervolle titel mocht dragen. Het heeft me ontelbaar veel prachtige belevenissen opgeleverd en ik ben een paar geweldige vriendschappen rijker. Ik zou daar graag met iedereen persoonlijk op willen proosten en om die reden hebben de Sprokkelaars daar een centraal moment voor gereserveerd in Residentie Reimink.

Aanstaande zaterdag 28 januari gaat om 20:00 uur de zaal open voor het Gala der Sprokkelaars.

De nieuwe Prins(es) is ontwaakt uit lockdown, bruist van de energie en kan niet wachten! Dit wilt u echt niet missen hoor.

Dames en Heren, U was een grandioos fijn publiek! Bedankt voor alles en als u mij wilt excuseren word ik gewoon die barman die alleen maar tapt.

Prins Pé van ’t Café

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten