ludieke veiling en andere activiteiten op het feestterrein

In de feesttent werd ’s middags traditioneel afgetrapt met de ludieke veiling. Op een brancard van  een ambulance van Doe een wens werd Frans Kogelman binnengereden. Na 15 jaar veilingmeesterschap mocht  hij de openingshandeling verrichten: het plaatsen van de gouden sukerbiet op de sokkel. Daarna mocht hij de eerste kavel veilen en de hamer als aandenken mee naar huis nemen. Frans bedankt namens alle lezers voor alle ludieke momenten.

De tent zat ondertussen lekker vol en brachten Paul en Tobias weer diverse zinnige en onzinnige dingen onder de hamer. Klapstuk was de reuzenverloting waarbij de echte grote prijzen te verdienen waren.:van een dagje Grand Prix Zandvoort 2020 tot een overnachting in de Librije.

De winnende loten:

1078 50 inch Sony TV

1286 Overnachting Librije

1300 fashion cheque twv 450,=

1605 Raceplanet Zandvoort

1610 Kamado Black Egg 27 cm

1648 ballonvaart voor 4 personen

1701 weekend formule 1 Zandvoort(heeft zich nog niet gemeld)

1840 reis naar Europese hoofdstad

Ook was er voor de jeugd pony rijden, kon op het open terras geproefd worden van de speciale bieren en draaide natuurlijke de kermis weer op volle toeren.

Nog lang na 19 u. was het onrustig in de tent, waar het gerstevocht weer rijkelijk vloeide, hetgeen de stemming weer zeeeer ten goede kwam. De feestweek is weer begonnen…..nog 4 dagen.

p.s. de fotografen van de fotoclub Lemelerveld gaan deze week weer zorgen voor mooie plaatjes. Dat wordt elke dag weer even nagenieten.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *