Look Hair wederom genomineerd voor Coiffure Award

Michelle Hagen van Kapsalon Look Hair uit Lemelerveld is wederom genomineerd voor de Coiffure Award. De jury nomineerde de kapster van de Lemelerveldse salon in de categorie ‘Dames regio Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel´. Niet de eerste keer, want Hagen werd al zeven keer eerder genomineerd in verschillende categorieën.

“Genomineerd worden voor de finaleronde is al een prijs op zich”, zegt Marian Hemmers, eigenaresse van Look Hair. “Maar wanneer je de finale bereikt, hoop je toch stiekem op meer”. De voorgaande twee jaren deed de Lemelerveldse salon het fantastisch. In 2016 eindigde Hagen op een derde plek en vorig jaar werd ze zelfs tweede. “We hebben alleen nog niet op het hoogste treetje van het podium gestaan, maar wie weet zit dat er dit jaar wel in!”, aldus Hemmers.

Jaar in jaar doen duizenden kappers en kapsters uit heel Nederland een gooi naar de Coiffure Award. Voor de eerste selectieronde zenden zij een fotoserie van maximaal vier foto’s in. Deze foto’s moeten het vakmanschap van de betreffende haarstylist zo goed mogelijk tot uiting brengen. Een professionele jury buigt zich over de foto´s en selecteert per categorie vervolgens maximaal tien finalisten.

De uitreiking van de Coiffure Award vindt zondag 22 april plaats in Studio21 in Hilversum. De presentatie van de avond is in handen van Jort Kelder. “We gaan er vol goede moed naartoe”, zegt Hemmers. “Ondanks de grote concurrentie hopen we natuurlijk met de Coiffure Award terug te keren naar Lemelerveld. Het zal lastig worden, maar de kans is natuurlijk aanwezig!”.

Geef een reactie