Live muziek: Brian Cristopher 26 oktober bij Café ‘t Hoekje

Brian Cristopher is geboren en getogen Engelsman (Dover, Kent), maar woont
tegenwoordig in Oostenrijk. Hij treedt in principe overal in Europa op en is maar een beperkt aantal dagen per jaar in Nederland en 26 oktober in Lemelerveld.

De akoestische gitaarvirtuoos is een regelrechte aanrader voor liefhebbers van het betere werk uit de meest roemruchte jaren van de popmuziek. Iedereen die hem eerder heeft gezien zal dat bevestigen.

Een optreden van Brian betekent drie uur topvermaak wanneer hij vrijwel
non-stop de grootste hits uit de popgeschiedenis ten gehore brengt.

Hij brengt nummers die een breed publiek aanspreken: van de Beatles en de Rolling Stones tot meer recent werk van Billy Joël, REM, Elton John, Sting, Red Hot Chili Peppers, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis.

Een “sentimental journey” die zijn weerga niet kent. En het verveelt nooit, want Brian speelt niet van een vooraf samengestelde playlist, maar altijd wat hem zo in het hart opkomt. Of wat het publiek vraagt. Daarbij kan hij putten uit een onwaarschijnlijk breed repertoire. Zijn optredens blijven daardoor altijd verrassend en boeien tot de allerlaatste tonen. Voeg daarbij de heerlijke bruine kroeg setting en gezellige sfeer en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijk “ouderwets” avondje uit voor alle leeftijden. De Sallandse Kroegentocht vindt plaats 26 oktober dus het betekend ook een weerzien van bekenden uit de buurtdorpen.
Zet hem vast in de agenda!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *