LHC wint van koploper Heeten 22-23

Op zaterdagavond 2 november stond voor de dames van LHC de wedstrijd tegen koploper Heeten op het programma. Een tegenstander die nog ongeslagen is. Daarentegen ook een leuke tegenstander waarvan vooraf al bekend is dat het een spannende wedstrijd gaat worden. En of dit een spannende pot was..

Na een paar minuten spelen hadden de dames van LHC een voorsprong opgebouwd van 5 punten. Echter zaten de dames van Heeten ook goed in de wedstrijd en werden er over en weer mooie aanvallen uitgespeeld waaruit een doelpunt volgde. Ruststand 10-13 in het voordeel van de dames van LHC. Na rust waren de dames van Heeten gebrand om de stand gelijk te trekken. Na 7 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft stond het 15-15. De dames van Heeten hebben in deze wedstrijd één keer voor gestaan met 17-16. Door goede reddingen van de keepster van LHC en een goede samenwerking van de speelsters hebben de dames van LHC de wedstrijd naar zich toe getrokken en gewonnen met 23-22. De 2 punten gaan mee naar Lemelerveld.

De dames van LHC delen de koppositie met Heeten en SDOL. Aankomende zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Haarle dames 1.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *