LHC wint van HV Zwolle 26-23

Super sunday! Bij de voetbal, maar hopelijk ook bij de handbal, want Auto van Ewijk/LHC 1 – HV Zwolle 1 stond op het programma. De vorige keer in Zwolle werd ruim gewonnen, maar Zwolle heeft zich ontwikkeld en is bezig aan een keurige reeks. Harry gaf in de voorbespreking aan dat Zwolle graag veel ballen naar de cirkel speelt, dus daar moest de focus op in de dekking.

Nadat de 3 pupillen van de week allemaal hadden gescoord, gingen we niet zo lekker van start. De 1-0 was voor ons, maar daarna kwamen we vrij snel achter met 1-4. Maar door vier keer achter elkaar te scoren kwamen we weer bij en door die reeks door te zetten liepen we al in de eerste helft goed over Zwolle heen. Dit resulteerde in een ruststand van 17-10.

In de rust werd besproken dat we de sterke punten vast moesten houden. Natuurlijk had ook Zwolle de eerste helft geanalyseerd en door wat veranderingen begonnen beide teams rommelig. Gelukkig herpakte LHC zich, maar liep de gehele tweede helft redelijk gelijk op. Het verschil zoals in de eerste helft werd niet meer duidelijk en toen het duidelijk was dat de overwinning binnen was, lieten we Zwolle zelfs nog terugkomen. De overwinning was geen enkel moment in gevaar, dus de 2 punten waren binnen met een uitslag van 26-23.

Super sunday kon dus ook voor ons niet meer stuk! Volgende week spelen we op zondagmiddag 13:30 uur uit tegen SVBO in Emmen. Publiek is van harte welkom!

Door: Paula Kogelman, foto’s: Martin Zwakenberg

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten