LHC wint met dikke cijfers

Zaterdag 5 oktober stond de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma voor de dames van LHC DS1. Zij speelden de uitwedstrijd tegen Overwetering DS2 in Olst. Overwetering speelde vorig jaar nog in de tweede klasse, waardoor dit een onbekende tegenstander was voor LHC.

LHC wist gelijk op voorsprong te komen en kon vrijwel direct uitlopen naar een ruime voorsprong. LHC liet snel spel zien waardoor er veel breaks gelopen konden worden. Daarnaast lieten zij mooi samenspel zien en werden kansen goed afgerond. De dames gingen de rust in met een stand van 10-23.
De tweede helft werd het spel van de eerste helft voortgezet. Daarnaast kreeg LHC veel penalty’s mee en kregen beide teams een aantal tijdstraffen. Gedurende de wedstrijd is het de dames van Overwetering niet gelukt om de achterstand te verkleinen, waardoor LHC DS1 met een ruime overwinning terug kon naar Lemelerveld. De einduitslag was 24-42.

Aanstaande dinsdag, 8 oktober, speelt LHC DS1 om 20.30 een bekerwedstrijd tegen Wijhe ’91 DS1. Deze wedstrijd wordt in Lemelerveld gespeeld, dus zien wij jullie graag om Auto van Ewijk/LHC aan te moedigen.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *