LHC verliest in slotseconde van HV Langeveen

Zondag 6 november stond voor de dames van Auto van Ewijk/LHC de thuiswedstrijd tegen HV Langeveen op het programma. Een ploeg waar in de voorbereiding nog van werd gewonnen, maar met een incomplete selectie voor beide teams, zegt dit resultaat niks over de wedstrijd van dit weekend.

De wedstrijd werd slordig begonnen door de dames van Auto van Ewijk/LHC, waardoor HV Langeveen de voorsprong pakte. Het tweede deel van de eerste helft herpakten de dames zich weer en werd er gerust met een 13-12 voorsprong. De tweede helft ging wederom gelijk op. Mooie aanvallen werden afgewisseld met slordig spel, waardoor HV Langeveen constant bij kon blijven. Met een stand van 25-25 op het scorebord wisten de dames van Auto van Ewijk/LHC in de laatste fase van de wedstrijd niet meer te scoren. HV Langeveen wist de laste aanval wel te benutten, wat resulteerde in een eindstand van 25-26. Wederom een zure nederlaag met één punt verschil, de derde van dit seizoen voor de dames van Auto van Ewijk/LHC.

Volgende week spelen de dames een uitwedstrijd tegen Actief Klazienaveen DS 1, op zaterdagavond 12 november om 20.30 uur in Klazienaveen.

Tekst: Lisa Grolleman, Foto: archief Martin Zwakenberg