LHC laat de punten in Haarle

Op zaterdag 8 februari mochten de dames van LHC het opnemen tegen Haarle. Beide teams zijn elkaar al vaker tegen gekomen in eerdere competities en vaak waren dit spannende wedstrijden. Het beloofde dus een spannende pot te worden.

Na een goede warming up begonnen de dames van LHC sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond goed en de keepster had mooie reddingen, waardoor er in de aanval mooie acties uitgespeeld konden worden. Dit zorgde al snel voor een voorsprong voor de dames van LHC. Haarle wist zich al snel te herpakken, waardoor zij weer terug kwamen. Dit zorgde voor een ruststand van 12 – 12.

De tweede helft wilden de dames van LHC vanuit de sterke dekking proberen de voorsprong te pakken. Helaas werden de kansen niet goed afgemaakt waardoor het de dames van LHC niet lukte om de voorsprong verder uit te bouwen. De wedstrijd eindigde in 27 – 23 in het voordeel voor Haarle.

De dames van LHC hebben nu twee weken rust en gaan lekker carnaval vieren. Zondag 1 maart speelt LHC om 12.20 uur tegen Huissen HV in Lemelerveld. Graag tot dan!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten