LHC Ds1 bindt ook HHZD aan zegekar

Op deze zondagmiddag was het voor de dames van Auto van Ewijk LHC tijd om het op te nemen tegen een tegenstander waar we recent nog tegen hebben gespeeld namelijk de dames van HHZD.

Doordat we recent nog tegen de dames van HHZD hebben gespeeld was er in de voorbereiding meteen duidelijk op welke punten we scherp moesten zijn. De dames van Auto van Ewijk LHC begonnen de wedstrijd goed door hard te werken in de verdediging en ze wisten de kansen in de aanval te benutten waardoor de stand al gauw opliep en we met 18-10 zijn gaan rusten.

In de rust werd besproken dat de dames van Auto van Ewijk LHC zowel in de aanval als in de dekking scherp moesten blijven.

De dames van HHZD kwamen in de 2e helft goed uit de startblokken, ondanks dat wisten de dames van Auto van Ewijk de voorsprong te behouden en zelfs nog wat uit te breiden naar 35-23.

Volgende weekend spelen de dames van Auto van Ewijk LHC om 20:20 in Angeren. Natuurlijk is ook daar publiek welkom!

Tekst LHC, Foto’s: Martin Zwakenberg