LHC ds 1 wint met ruime cijfers

Afgelopen dinsdag kregen de dames van Auto van Ewijk/LHC de kans om het op te nemen tegen de dames van D.O.S. uit Emmen-Compascuum. De vorige confrontatie met D.O.S. eindigde in een nipt verlies voor ons team. Deze wedstrijd werd ingehaald vanwege een eerdere afzegging van D.O.S. en beloofde een spannende herkansing te worden.

De eerste helft begon gelijk op, maar al snel nam LHC een voorsprong van 11-6. Desondanks slaagde D.O.S. er bijna in om terug te komen, profiterend van slordige aanvallen aan onze kant, en bij rust stond het slechts 15-12 in ons voordeel.

In de tweede helft versnelden we ons spel en legden we de nadruk op snelheid. We kregen veel mogelijkheden om snelle breaks te lopen en wisten deze goed te benutten. Hierdoor liepen we snel uit en behielden we gedurende de tweede helft een comfortabele voorsprong.

In de laatste seconden van de wedstrijd scoorden we nog eenmaal, wederom uit een break, en wonnen we de wedstrijd met een indrukwekkende score van 36-21.
Dit weekend gaan we genieten van de overwinning terwijl we carnaval vieren. Onze volgende wedstrijd zal zondag 25 februari om 13:30 in Vries zijn tegen V.A.K.O.