LHC de ongeslagen kampioen wint ook laatste wedstrijd

Vandaag zondag 1 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De dames van Auto van Ewijk/LHC DS1 namen het op tegen de dames van Wijhe ‘92 DS2. Dit was tevens de laatste wedstrijd van onze topspeelster Simone Herbrink. Het kampioenschap was al binnen, maar de ongeslagen reeks moest voortgezet worden.

Na een korte voorbespreking kon de wedstrijd gaan beginnen. De focus moest vooral gericht worden op snelheid en genieten. De wedstrijd begon direct goed en er werden veel doelpunten gemaakt door de dames van Auto van Ewijk/LHC DS1. Ook wisten de dames van Wijhe ‘92 DS2 met goed cirkelspel doelpunten te maken. De dames van Auto van Ewijk/LHC DS1 gingen met een ruime voorsprong van 25-9 de rust in. De tweede helft ging hetzelfde verder als de eerste helft. Alleen wisten de dames van Wijhe ‘92 DS2 het doel ook wat vaker te vinden. Dit resulteerde in een uitslag met van 45-26 voor de dames van Auto van Ewijk/LHC DS1. Dit betekent dus ONGESLAGEN KAMPIOEN!

Na de wedstrijd werd afscheid genomen van Simone Herbrink met een groot feest en werd het einde van het seizoen goed gevierd.

Wij willen onze hoofdsponsor Auto van Ewijk bedanken. Verder willen wij Wispels voor de kampioensbloemen bedanken, Coop voor de bubbels om te proosten, Novanta voor de consumpties en T&F.

Iedereen bedankt voor dit fantastische seizoen. We zien jullie volgend jaar in de hoofdklasse!

Foto’s: Martin Zwakenberg