Lentepakket kinderzwerfboeken

Onze biblio-take bij de Elisabeth-Hoeve is sinds afgelopen jaar kinderzwerfboekstation en wordt steeds meer gevonden. Zeker nu is het de moeite waard om te komen want op meer dan 1800 zwerfboekstations in Nederland zijn lentepakketten met kinderboeken bezorgd. Zo ook bij ons. Prachtige nieuwe kinderboeken waar ik heel blij van word dus voor de kinderen is het helemaal feest. Van prentenboeken, informatieve boeken tot leuke tienerboeken.

Kom gerust zwerven want er is voor elk kind wat wils. Geef de boeken gerust door aan je buren, bij familie of in een openbaar gebouw waar ze verder kunnen zwerven. Zodoende kunnen heel veel kinderen plezier hebben van de boeken. Als je het leuk vind kan je op www.kinderzwerfboek.nl melden waar je een kinderzwerfboek hebt gevonden. In elk boek staat een code. Zodoende zou je een boek kunnen volgen waar deze heen zwerft.

Naast de kinderzwerfboeken hebben we onze biblio-take ook gevuld met romans, detectives, thrillers, kookboeken, streekboeken en al wat er meer aan boeken bestaat, o.a. door u bij elkaar gebracht. Deze zijn er om mee te nemen, te ruilen, te lenen of weg te geven.

Keuze genoeg (en voorraad genoeg in huis) Dus voel je niet te hebberig en geniet van het lezen. Mocht je het toch bezwaarlijk vinden om zo boeken mee te nemen, voel je dan vrij om een kleine bijdrage in het spaarpotje voor Unicef te doen.

Dus rij je over, fiets of wandel je langs de Dalmsholterweg (in de gemeente Dalfsen) dan vind je onze Biblio-take bij de Elisabeth-Hoeve op nummer 8 , kom er gerust een kijkje nemen.

Leo en Klazien Broeks

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten