Lemelerveldse deelname aan Garbage Run Zomereditie 2019

Afgelopen week is de zomeredite geweest van de Garbage Run. Dat is een toertocht door verschillende landen van Europa met auto’s met een dagwaarde van max 500 Euro en het bouwjaar mag niet jonger zijn dan 1998. Dit jaar ging de tocht door Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Hieronder het verhaal van 6 vrienden die mee hebben gedaan aan deze tocht. Zij waren trouwens niet de enige Lemelervelders. Ook Krissies 2 the North (Vader en zoon Krisman), Team Blauwe Arie (Kemerink, Kiekebosch en Legebeke) en Team Bovenmars van de Veenweg deden aan deze waanzinnige toertocht mee.

Wij, Edwin Reimink , Clemens , Robert, Richard Boerkamp , Harrie Brouwer en Berry Neppelenbroek hebben ons medio Augustus 2018 ingeschreven voor de Carbagerun zomereditie 2019.  Door middel van een loting zijn we uitgeloot voor de run. ( 2500 deelnemers moesten teleurgesteld worden, zij waren niet uitgeloot ! !).

Er deden 550 auto’s mee en 1500 personen. Na (vele) vergaderingen hebben we een GMC Chevy 5.7 ltr V8 gekocht op camper kenteken. Diverse avonden mee bezig geweest met het inbouwen van omvormer 220 volt , koelkasten en allerlei lampen en gekkigheid . Op 30 Juni was het zover. Toen zijn we (met nog 3 andere teams uit Lemelerveld) afgereisd naar Kopenhagen waar maandag 1 Juli de start was voor deze editie door Zweden en Noorwegen.

Vanaf de start/ finish plaats kregen we iedere morgen een  roadboek met opdrachten en route voor die dag . Iedere avond op de finishplaats kwamen alle deelnemers weer bij elkaar en werden alle tenten weer opgezet voor de nacht . Het waren schitterende routes en met name de twee dagen door Noorwegen waren fantastisch met schitterende vergezichten . Ondanks het slechte weer (veel regen , natte sneeuw en temperaturen van rond het vriespunt) was het wel het hoogtepunt van de week!

Vrijdagavond de finish in Mantorp Zweden was ook een spektakel en na nog één keer alle tenten te hebben opgezet zijn we zaterdagmorgen vertrokken richting Malmö om daar de overtocht te maken naar het Duitse Travemunde,  waarna  we na een nachtje heerlijk te  hebben geslapen en ontbeten,  de laatste 400 kilometers naar Lemelerveld hebben gemaakt . Het was een schitterende week en mooie ervaring door 4 verschillende  landen en  4200 km waarbij we veel mensen hebben ontmoet.

Groeten  van Team Lemelerveld  ! 🎊🎉☔🌞🍗🍺🇩🇪🇩🇰🇸🇪🇳🇴👍

Ps. speciale dank voor onze sponsoren Scania Lemelerveld,  de COOP Neppelenbroek,  TenF reclame en Fyko Drenten  !!

One thought on “Lemelerveldse deelname aan Garbage Run Zomereditie 2019

Geef een reactie