Lemelerveldse bedrijven vallen in de prijzen!

De afgelopen tijd hebben we veel positieve berichten mogen ontvangen van enkele Lemelerveldse bedrijven.

Zo was daar eerst eind september Bakkerij van der Most die met zijn speculaas hoge ogen gooide. Het speculaas werd uitgeroepen tot lekkerste speculaas met amandelen van Overijssel. De wedstrijd werd georganiseerd door Back Beko Nederland, de landelijke inkoopvereniging binnen de bakkerijbranche. Met name het aroma en de brosheid van het koekje gaven de doorslag om tot winnaar van Overijssel te worden uitgeroepen.  Lees hier meer.

Afgelopen week kwamen daar Zwakenberg eten & drinken en ASL autoschadebedrijf Lemelerveld bij.

Zwakenberg eten & drinken, die onlangs haar 50 jarig jubileum vierde, kan opnieuw de slingers ophangen. Zij zijn op nummer 45 van de Cafetaria top 100 geëindigd. een geweldige prestatie, aangezien er meer dan 4800 (!) cafetaria’s in Nederland zijn. Ook lag het puntentotaal van de laatste 50 deelnemers heel erg dicht bij elkaar. Klik hier voor het hele artikel.

ASL Autoschade Lemelerveld wist ook in de prijzen te vallen. Schadeherstelplatform Fixico heeft ‘ASL Autoschade Lemelerveld’ verkozen tot één van de 25 beste schadeherstellers van Nederland.

Meer dan 6.000 autobezitters hebben dit jaar met een beoordeling bijgedragen aan de uitreiking van de ‘Top Rated Award’. De 650 Nederlandse herstelbedrijven die in aanmerking kwamen, moesten gemiddeld een 8.5 scoren op alle onderdelen. ASL Autoschade Lemelerveld scoorde gemiddeld een 9.00!

Door alle klantbeoordelingen te analyseren zijn de 25 best beoordeelde Nederlandse herstelbedrijven naar voren gekomen. Klik hier voor het hele artikel.

Zeer mooie prestaties waar wij als Lemelervelders natuurlijk alleen maar heel trots op kunnen zijn.

En natuurlijk namens redactie Lemelerveld: Bakkerij van der Most, Zwakenberg eten & drinken en ASL Autoschade Lemelerveld van harte gefeliciteerd met deze mooie prijzen!

 

 

Aantal foto's
1

Geef een reactie