Lemelerveld zwaarbevochten naar 3 punten

Als enorm collectief team knokte Lemelerveld zich zondagmiddag naar een 2-1 overwinning op de vv Ruurlo. In een zinderende slotfase moesten de Lemelervelders alle zeilen bijzetten om de drie punten over de streep te trekken. Al met al een enorme teamprestatie en de vreugde was na afloop enorm! Op een goed bespeelbaar Heidepark waren in het eerste bedrijf beide ploegen gelijkwaardig. Rond de 25 minuut opende Lemelerveld via een fraaie treffer van Job Heerink de score. Daarna was het initiatief aan Ruurlo dat net voor rust een strafschop kreeg. Lemelerveld doelman Rowell Evers stopte de niet al te best ingeschoten strafschop knap. Na rust kwam Lemelerveld via Teun in de Wal al snel op 2-0. Verrassend legde hij de bal niet terug maar haalde hard uit. Ruurlo ging daarna verwoed op jacht naar een beter resultaat en wist Temmink de aansluitingstreffer te scoren. Job Heerink kreeg 10 minuten voor tijd vanwege protesteren, na de zoveelste niet bestrafte beuk in zijn rug, zijn tweede gele kaart. Met de nodige wissels aan Lemelerveld zijde, trainer Emiel Maat gunt iedereen speeltijd, en maar liefst 9 minuten extra tijd bleef het bij de zwaarbevochten 2-1 winst.

Zondag 4 februari gaat Lemelerveld op bezoek bij MVV ’29 in Harbrinkhoek. Op sportpark Frielink wordt om 14.00 uur afgetrapt.