Lemelerveld weer met lege handen

Lemelerveld speelde afgelopen zondagmiddag tegen kampioenskandidaat Bon Boys een prima wedstrijd maar verloor met 0-1, een puntendeling was meer dan terecht geweest. Op het koude kille Heidepark begon Lemelerveld met Stef Huisjes en Gijs in de Wal in de basis, tot voor kort gewaardeerde krachten bij het 2e elftal. Ze speelden beiden een meer dan goede wedstrijd. Bij Lemelerveld ontbraken basis spelers Job Heerink, Wout Butink en Matthias Reimink, Stijn Kogelman begon op de bank na zijn hamstringblessure. Lemelerveld en Bon Boys maakten er een hartstochtelijke partij van die tot de slotseconden razend spannend bleef. Bon Boys was in de eerste helft met enkele schoten van afstand gevaarlijk maar Rowell Evers stond weer voortreffelijk te keepen. Via Stan Reimink en Teun in de Wal was Lemelerveld dichtbij een treffer. Toch moest Evers in de 37e minuut capituleren toen Bon Boys uit een snelle aanval de 0-1 scoorde. Pal daarop werd de gedreven spelende Teun in de Wal onderuit gehaald binnen de zestien meter. Noah Tuink schoot de gegeven strafschop echter te slap in om op gelijke hoogte te komen.

In het tweede bedrijf probeerde Lemelerveld uit alle macht de gelijkmaker te produceren. Met de talentvolle Arjon van Lenthe en Jasper Westerman uit de JO-19 in de ploeg kregen de hardwerkende Lemelervelders kansen, ook Bon Boys, dat beschikt over een aantal gevaarlijke aanvallers, kreeg volop mogelijkheden. Het bleef helaas bij de 0-1 en blijft Lemelerveld hangen in de onderste regionen van de 2e klasse I. Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Ian Nijenkamp, Naud Schrijver, Stef Huisjes, Jaron Hulsink, Robin Morrenhof, Jeroen Exel (65 Arjon van Lenthe) Stan Reimink ( 77 Jasper Westerman) Teun in de Wal, Noah Tuink ( 55 Stijn Kogelman) Gijs in de Wal.

Lemelerveld kan vertrouwen putten uit deze wedstrijd waarin het meer had verdiend. A.s zondag speelt Lemelerveld uit tegen de Tukkers in Albergen. Aanvang daar is 14.00 uur.

………………………………………….

Witkampers vr 2- Lemelerveld vr 1

We hebben met 0-1 gewonnen maar deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten was de reactie van Ceedet Schol, samen met Rik Diepman het trainers duo van Vrouwen 1. Tegen de 2e garnituur van Witkampers vrouwen was het 90 minuten eenrichtingsverkeer maar uit de talrijke kansen wisten de Lemelerveldse vrouwen slechts een keer te scoren. De Larense vrouwen creëerden niet één kans en daarmee is alles wel gezegd.

Zondag 12 februari reizen de vrouwen af naar Eibergen. In de verre Achterhoek treft het een tegenstander van een ander kaliber. De Eibergse dames staan slechts enkele punten onder Lemelerveld op de derde plaats in de 3e klasse. De wedstrijd begint daar om 11.15 uur.

Door: Anton Sibelt