Lemelerveld vrouwen vechten zich naar gelijkspel in Weurt, 1e heren afgelast

In Weurt, onder de rook van Nijmegen, vochten de Lemelerveldse vrouwen tegen WVW vr 1 als echte oranje-witte leeuwinnen. Na een hectische tweede helft werd het uiteindelijk 3-3 en dat is een knappe prestatie voor het team van Eddy Ramerman. Met een smalle selectie werd 2e paasdag afgereisd naar Weurt en met name de afwezigheid van spits Rena Heuzels was een groot gemis. Voor rust wist Emma Dijsselhof, tegen alle verhoudingen in te scoren want de ploeg stond in het eerste bedrijf flink onder druk. Na rust kwam WVW op een 2-1 voorsprong maar met een fraaie afstandspegel bracht Isa Heerink de ploegen weer op gelijke hoogte: 2-2. Na een benutte strafschop van Zoë Kampman en de 2-3 voorsprong hing er een verassing in de lucht. De Weurtse vrouwen wisten toch de stand weer gelijk te trekken voor de 3-3. Ondanks het zwaarbevochten puntje uit dit inhaalduel blijven de vrouwen laatste in de 2e klasse.

Zondag 7 april gaan de vrouwen op bezoek in Wijchen bij koploper Alverna Vr 1. Opnieuw een zware opgave voor het door blessures geteisterde team. Aanvang is 13.00 uur.

 

Sallandse derby Lemelerveld –Overwetering

Voor de derde keer werd dit seizoen de wedstrijd tussen DTC’07 en Lemelerveld afgelast. Door de vele regenval was het terrein in Tilligte onbespeelbaar, de club beschikt niet over een kunstgrasveld.

Voor aanstaande zondag 7 april staat een echte Sallandse kraker op het programma als Lemelerveld thuis speelt tegen Overwetering. De ploeg uit Olst is net als Lemelerveld de punten hard nodig voor rechtstreeks klasse behoud. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur

Door: Anton Sibelt

Deel dit: