Lemelerveld verrassend naar zege!

Lemelerveld boekte zondagmiddag een verrassende maar zeker niet onverdiende overwinning op ATC 65, de nummer twee van de ranglijst. In Hengelo werd het 1-2 voor een goed spelend Lemelerveld. Voorafgaand aan het duel was er een minuut stilte vanwege het overlijden van Hans Ellenbroek. De overwinning was een mooi eerbetoon aan de oud secretaris en ere-lid van de vv Lemelerveld.

Lemelerveld begon sterk aan het duel en na 11 minuten stond het 0-1. Een slim genomen hoekschop werd door Matthias Reimink teruggelegd op Noah Tuink die knap raak schoot. Tegenvaller was het uitvallen van middenvelder Robin Morrenhof halverwege de eerste helft. Elwin van Lenthe verving hem goed al moest ook hij in de tweede helft met een blessure naar de kant. Vlak voor rust bezorgde Stijn Kogelman met een mooie doorkopbal de bal bij Noah Tuink die vanaf 20 meter fraai zijn tweede van de middag scoorde: 0-2. Na rust ging ATC 65 vol op zoek naar de aansluitingstreffer. Lemelerveld kreeg de beste kansen via de prima spelende Stan Reimink die de paal raakte en ook Kogelman was dichtbij een treffer maar stuitte op de vuisten van de doelman. In de 75e minuut wist ATC 65 een overtal situatie uit te spelen voor de 1-2. In de spannende slotfase pompte ATC 65 alle ballen het Lemelerveldse doelgebied in. De weer ijzersterk spelende Naud Schrijver en doelman Evers waren onverzettelijk en trokken de hardwerkende Lemelervelders de overwinning over de streep. Door de 3e overwinning op rij deed Lemelerveld uitstekende zaken op de ranglijst!

A.s zondagmiddag 12 maart staat de thuiswedstrijd tegen Sv Schalkhaar op het programma. Opnieuw een belangrijke wedstrijd waarbij de steun van supporters zeer welkom is. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Stef Huisjes. Jeroen Exel, Naud Schrijver, Jaron Hulsink ( 80 Job Heerink) Robin Morrenhof ( 26 Elwin van Lenthe, 83 Kyro Holsappel) Stan Reimink, Matthias Reimink, Stijn Kogelman , Noah Tuink ( 80 Bram Smit) Teun in de Wal

Tekst: Anton Sibelt, foto: archief, Martin Zwakenberg