Lemelerveld verliest van sterk WWV’34, ook vrouwen winnen niet.

Uit bij WVV ’34 in Hengevelde had Lemelerveld het in zeker in de beginfase moeilijk tegen een fel spelend WVV’34 dat op het kwartier verdiend op 1-0 kwam. Lemelerveld herpakte zich na de onrustige eerste twintig minuten en kreeg daarna meer controle over de wedstrijd. Via een knappe treffer van Bram Smit en een geweldige uithaal van Job Heerink kwam de ploeg van Emiel Maat nog voor rust op een 1-2 voorsprong. Na rust maakte het sterke WVV’34 gelijk door een vrije trap vanaf twintig meter fraai achter Rowell Evers te schieten. Vijf minuten voor tijd wisten de Hengevelders de winnende treffer te maken en daar viel niet zoveel op af te dingen. Elftalleider Kevin Reimink was na afloop realistisch: ,, We hebben uit twee kansen twee keer gescoord maar over de hele wedstrijd genomen is de uitslag wel terecht”.

Aanstaande zondag speelt Lemelerveld thuis tegen GVV Eilermark uit Glanerbrug. Gezien alle uitslagen en stand in de derde klasse A lijken alle ploegen flink aan elkaar gewaagd!

Zondag 5 november is de aftrap op het Heidepark om 14.00 uur.

Weer een nederlaag voor Lemelerveldse vrouwen.

Niet alleen voor Ajax supporters zijn het zware tijden maar ook voor de 1e selectie van Lemelerveld Vr 1. Op het Heidepark werd zondagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen geleden en staat het team van Eddy Ramerman stijf onderaan in de tweede klasse. Tegen de 2e selectie van VZD uit Arnhem zat het bepaald niet mee. Kansen voor Rena Heuzels en Emma Dijsselhof gingen er een aantal keren net niet in en was elke kans voor VZD wel raak. Het ontbrak ook af en toe aan een beetje geluk. De eindstand was uiteindelijk 0-5 voor de trefzekere Arnhemse vrouwen. Zondag 5 november staat de uitwedstrijd tegen De Tukkers Vr 2 op het programma. In Albergen wordt dan om 11.00 uur afgetrapt.

door: Anton Sibelt