Lemelerveld verliest van De Tukkers

Na de zesde nederlaag op rij is Lemelerveld samen met het Denekampse SDC 12 op de laatste plaats belandt in de 2e klasse I . In het uitduel bij De Tukkers in Albergen was de thuisclub de betere ploeg en viel er op de 3-1 nederlaag niet veel af te dingen. Na een gelijkopgaande beginfase stond het na ruim 30 minuten 2-0 voor de Tukkers, o.a. door een strafschop. Lemelerveld kreeg met de wind in de rug ook enkele mogelijkheden en was van het grote puntenverschil op de ranglijst niet op het veld terug te zien. Op slag van rust kwam Lemelerveld terug in de wedstrijd. Een geblokt schot van Jeroen Exel werd door Stan Reimink binnengeschoten voor de 2-1. Ook in de 2e helft had De Tukkers een licht veldoverwicht en toen het na 55 minuten spelen op 3-1 kwam, was Lemelerveld niet bij machte wat terug te doen. Ook voor de paar meegereisde supporters werd het zo opnieuw een teleurstellende middag.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Stef Huisjes, Ian Nijenkamp, Naud Schrijver, Jaron Hulsink, Jeroen Exel( 74 Roel Posthoorn) Robin Morrenhof, Stan Reimink, Teun in de Wal, Stijn Kogelman( 67 Noah Tuink) Matthias Reimink ( 67 Gijs in de Wal)

A.s zondagmiddag 12 februari staat de kraker thuis tegen SDC 12 op het programma. Wil Lemelerveld enigszins aansluiting houden met o.a Schalkhaar en AZC Zutphen moet er gewonnen worden. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur.

Lemelerveld Vr 1 had afgelopen zondag geen wedstrijd. A.s. zondag reizen de Lemelerveldse vrouwen af naar Eibergen. In de Achterhoek treft het een tegenstander dat met een 3e plek op de ranglijst goed meedoet in de competitie. Willen de Lemelerveldse meiden in de titielrace blijven zullen de drie punten ‘’ In de tas’’ mee moeten naar Lemelerveld. De wedstrijd begint daar om 11.15 uur.

Tekst: Anton Sibelt