Lemelerveld veel te sterk voor Vilsteren

Was er vooraf nog enige vrees voor onderschatting, al na enkele minuten bleek het niveauverschil tussen Lemelerveld en vijfde klasser Vilsteren veel te groot in het KNVB bekerduel. In de zinderende hitte maakte Vilsteren in de beginfase twee overtredingen binnen de zestien meter die twee strafschoppen opleverden. Job Heerink schoot ze beide feilloos binnen en zo stond het na zestien minuten spelen al 2-0. Via Arjon van Lenthe en Gijs in de Wal werd het voor de pauze 4-0. In de tweede helft bleef het eenrichtingsverkeer en werd het via Job Heerink (2x), Bram Reimink ( 2x ) en Arjon van Lenthe maar liefst 9-0. Vervelend de kuitbeenblessure voor aanvoerder Stan Reimink die al voor rust naar de kant moest. A.s zondag 17 september gaat Lemelerveld voor het laatste bekerduel naar de vv Balkbrug. Daar heeft de ploeg van Emiel Maat al aan een gelijkspel voldoende om de knock-out fase te bereiken. Aanvang is 14.00 uur. De voorbeschouwing op dat duel vanaf a.s. donderdag op de site van de vv Lemelerveld.

Opstelling: Rowell Evers, Wout Butink ( 38 Roel Posthoorn) Naud Schrijver ( Mick Kragt) Ramon Lorkeers, Jasper Westerman, Elwin van Lenthe, ( Bram Reimink) Stan Reimink ( 37 Robin Morrenhof) Gijs in de Wal, Bram Smit, Job Heerink, Arjon van Lenthe.

…………………………………..

Lemelerveld vrouwen 1 speelde ondanks de hoge temperaturen een prachtige wedstrijd tegen Victoria boys Vr 2. De Apeldoornse vrouwen werden afgelopen seizoen kampioen en waren in de onderlinge duels toen vaak de bovenliggende partij. Daar was zondagmiddag geen sprake van want de Lemelerveldse vrouwen speelden een dijk van een partij. Het werd in de enerverende pot 4-4 met fraaie treffers aan beide zijden. Rena Heuzels, de behendige aanvalster was met 3 treffers weer belangrijk, Ingeborg Feberwee scoorde een keer. Met de komst van Evelien Lindeboom beschikt het team van trainer Eddy Ramerman weer over een vaste doelvrouwe! Het resultaat tussen Victoria Boys Vr 2 en de vrouwen van de vv Broekland wordt bepalend wie er verder bekert. Zondag 24 september beginnen de Lemelerveldse Vr 1 de competitie in de 2e klasse met een uitduel tegen sc Westervoort.

Tekst: Anton Sibelt

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *