Lemelerveld toont veerkracht

Lemelerveld deelt in de lastige uitwedstrijd met sc Stadskanaal de punten. Na drie keer op achterstand te zijn gekomen, komt het tot drie keer op gelijke hoogte; het werd dan ook 3-3.

Het eerste half uur waren er weinig uitgespeelde kansen te noteren. Stadskanaal had een licht veldoverzicht, maar tot kansen kwam het niet echt. Schoten gingen veelal ruim over het doel van de Lemelervelders. Doelman Rik Ramaker moest zich daarna nog wel een keer strekken om een bal knap uit de bovenhoek te tikken. Stadskanaal komt op voorsprong na een vrije trap op de rand van de zestien. De meegekomen centrale verdediger weet het leer tegen de touwen te koppen. In het restant van de eerste helft is Stadskanaal feller en leidt Lemelerveld makkelijk balverlies. Ruststand is 1-0.

Lemelerveld komt de tweede helft beter in het spel. Spelers weten elkaar beter te vinden. Met een stiffie brengt Matthias Reimink de stand in evenwicht. Lang kan er niet genoten worden van dit fraais, want na een lange haal van de keeper van Stadskanaal komt de bal niet onder controle bij de Lemelerveldse verdedigers. Stadskanaal profiteert en staat weer met 2-1 voor. Na een tweede gele kaart kan een verdediger van Stadskanaal inrukken met rood op zak. Lemelerveld komt tegen 10 man te staan.

Na ruim een uur spelen schiet Stijn Kogelman de bal binnen en is het 2-2. Ook hierna laat Lemelerveld zich weer verrassen en wordt het 3-2 voor Stadskanaal. Vlak voor tijd krijgt Lemelerveld een penalty toegekend door de scheidsrechter, wegens het neerhalen van een speler. Job Heerink legt aan van 11 meter. De tegenstander probeert hem uit zijn concentratie te halen, maar Heerink laat zich niet van de wijs brengen en schiet onberispelijk binnen. Het is 3-3, volgens de speaker van heden middag een cadeautje van de scheidsrechter…

Aanstaande zondag wordt er weer afgetrapt door het team van trainer Richard Smit in Lemelerveld. Sc Emmeloord komt naar het Heidepark en de aftrap is om 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Joey Nijenkamp, Remco Smit (46’ Robin Morrenhof), Stan Tielbeke, Ian Nijenkamp, Jeroen Exel, Teun in de Wal (80’ Jordy Lugtenberg), Matthias Reimink, Job Heerink en Jaron Hulsink (46’ Stijn Kogelman)

Door: Mark Brok

 

Geef een reactie