Lemelerveld strijdend ten onder

In het thuisduel tegen de vv Vorden liep Lemelerveld opnieuw tegen een nederlaag op. Zonder Naud Schrijver, Stan en Matthias Reimink en Job Heerink was al op voorhand verwacht dat het, in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop lastig zou worden. Toen na 30 minuten aanvoerder Stijn Kogelman met een hamstringblessure naar de kant moest werden de zorgen nog groter. Respect was er voor 2e elftalspelers Joey Nijenkamp, die bereid was om weer aan te sluiten, en voor Gijs in de Wal die een verdienstelijk debuut maakte. vv Vorden speelde makkelijker en was zeker in de eerste helft de betere ploeg. De Achterhoekers mistten echter scherpte voor het doel en anders was daar doelman Rowell Evers die een fantastische wedstrijd keepte.

Lemelerveld probeerde in de 2e helft uit alle macht een puntje uit het vuur te slepen. In de 75e minuut vonden de Vordenaren echter het gaatje in de defensie voor de 0-1. Lemelerveld probeerde nog wel iets van een slotoffensief maar in blessure tijd counterde Vorden naar de 0-2. Lemelerveld heeft tot 22 januari om te herstellen van alle blessureleed. Dan staat het uitduel tegen De Witkampers in Laren op het programma.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Wout Butink, Joey en Ian Nijenkamp, Jaron Hulsink ( 82 Stef Huisjes) Gijs in de Wal ( 82 Koen Schrijver) Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Teun in de Wal, Kyro Holsappel ( 77 Bram Reimink) Stijn Kogelman( 30 Noa Tuink)

Lemelerveld vr 1. Thuis tegen het laag geklasseerde vv Kilder boekte de Lemelerveldse dames een benauwde 2-1 zege. Op het gladde kunstgras kwamen de Achterhoekse vrouwen uit een counter halverwege de eerste helft op 0-1. Het bakje thee in de rust deed wonderen want pal na rust scoorde Jill Heerink de 1-1. Het veldspel was in de 2e helft ook wat beter. In de slotfase maakte Demi van de Kolk de 2-1. Dankzij goed verdedigen werd de voorsprong over de streep getrokken.

22 januari spelen de dames thuis tegen NEO vr 1 uit Borne.

Tekst: Anton Sibelt, foto’s: Martin Zwakenberg