De Sprokkelaars vieren er lustig op los

Na de geweldig mooie optocht op zaterdag, stond Super Sunday op het programma.

Ook deze dag genoot Prins Oetra met volle teugen van het Carnaval.  Hij gaf om klokslag 10.49 uur in residentie Reimink de vele Sprokkelaars de gelegenheid om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijt. Daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt.

Vervolgens In Vilsteren samen met de jeugdraad een paar rondjes “rond de kerke” om daarna snel in de tent op het podium van de Piepenplassers de proclamaties uit te spreken, zodat daarna in rap tempo, de bus weer naar Lemelerveld werd gestuurd om verder te feesten tijdens het gezinscarnaval.

Jong en oud zag hier hoe Prins Oetra de zaal in begeleid werd door zijn eigen voetbalteam J 09-1 . De jongens en meisje waren goed herkenbaar door het Oranje-witte voetbal shirt met hoe toepasselijk een steek op het hoofd. Dit was een complete verrassing voor de Prins en hij is supertrots op “zijn team” zoals hij vertelde op het podium. Ook prins Pek de Eerste genoot weer met volle teugen van het hele carnavals gebeuren.

De feestvreugde werd nog verder verhoogd toen ook de verschillende Carnavalsgroepen terugkeerden uit Stöppelburcht. Want wat een prestatie hebben de Lemelerveldse groepen weer neergezet tijdens de Grote Sallandse carnavalsoptocht. De Paria’s gingen met de eer strijken, Brasil derde, Simpel vierde en Goed te Passe op een mooie zesde plek! Allemaal van harte gefeliciteerd!

Brasil vierde daarna op het Kroonplein nog even hun eigen feestje met het afsteken van een grandioos vuurwerk.

Wat kunnen we met zijn allen trots zijn op ons dorp, die zulke mooie creaties bouwt, waar heel Salland van mee mag genieten!

Na de zondagmiddag, stond natuurlijk de altijd gezellige zondagavond op het programma. Samen met dj HitcH werd de laatste energie aangesproken om Super Sunday, hossend en springend af te sluiten op echte carnavalskrakers. Als gast kwamen De Havenzangers 2.0 optreden. Zij wisten de tent ook goed op zijn kop te krijgen. Ook volgden nog enkele ludieke optredens van enthousiaste sprokkelaars! Geweldig!

Zie ook voor foto’s van deze dag op de facebook pagina van de sprokkelaars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie