Lemelerveld speelt teleurstellend gelijk

Lemelerveld heeft slechts 1 punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Assen. De ruststand van 0-1 hield geen stand. FC Assen scoorde de 1-1 en kreeg daarvoor ook een punt bijgeschreven. Door winst van koploper Dalfsen is een gaatje ontstaan van 4 punten met nummer 2 Lemelerveld.

Al vroeg in de wedstrijd werd een goede aanval opgezet, maar was de schietkans niet zuiver genoeg. Daarna, na een goede voorzet van Job Heerink, had Jordy Lugtenberg de bal voor het inschieten maar lag de keeper van FC Assen in de weg. Hij verwerkte het schot tot corner. FC Assen kwam pas na ruim een half uur spelen tot een serieuze kans. Een vrije trap wordt echter naast geschoten. Vlak voor rust rond Stijn Kogelman beheerst een aanval af; hij schiet Lemelerveld naar een verdiende 0-1, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft verloopt voor Lemelerveld niet voorspoedig. Het spel werd er niet beter op en FC Assen profiteert door de 1-1 binnen te schieten. Stijn Kogelman wordt gevloerd in het zestien meter gebied en een penalty wordt toegekend. Job Heerink ontfermt zich over de bal op de stip. Zijn schot spat uiteen op de lat en FC Assen kan de bal wegwerken. Vlak voor tijd wordt een Lemelervelds doelpunt nog afgekeurd, omdat een speler buitenspel staat. De 1-1 bleef ook na 90 minuten spelen op het scorebord staan.

In bezoekersaantallen won Lemelerveld ruimschoots van FC Assen, maar helaas konden de  Lemelerveldse voetballers maar 1 punt bijschrijven. De KNVB heeft de wedstrijd Lemelerveld tegen Valthermond opnieuw ingedeeld. 2e paasdag, ook wel maandag 22 april, wordt om 14:00 uur afgetrapt op Sportpark Heidepark. Kom het team steunen!

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Joey Nijenkamp, Ian Nijenkamp, Stan Tielbeke (71’ Remco Smit), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Jordy Lugtenberg, Teun in de Wal (67’ Matthias Reimink), Job Heerink en Stijn Kogelman.

Door: Mark Brok

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *