Lemelerveld speelt gelijk in Reutum, zure nederlaag vrouwen

Zondagmiddag speelde Lemelerveld in Reutum in een gelijk opgaand duel met 1-1 gelijk. De nummers 10 en 11 van de ranglijst deden niet voor elkaar onder en kon iedereen na afloop leven met de 1-1 eindstand. Op de plastic sprieten van sportpark de Kottenbrei waren er in het eerste bedrijf wat kleine kansen voor beide partijen al had Teun in de Wal de beste mogelijkheid op een treffer met een vrije schietkans. In de 37 minuut was er de voorsprong voor Lemelerveld. Na een aanval over verschillende schijven schoot Noah Tuink de bal achter de doelman voor de 0-1. Verdediger Roel Posthoorn moest zich na een botsing met een hoofdwond net voor de pauze laten vervangen.

Na rust zette de vv Reutum wat meer aan maar tot grote kansen leidde dit niet. Toch kwam Reutum, door een misverstand in de Lemelerveld verdediging, een kwartier voor tijd wat makkelijk op 1-1. Met invallers Job Heerink en Bram Smit in het veld kwam er in de slotfase wat meer dreiging van Lemelerveld en kon het alle kanten op. Het bleef uiteindelijk onder de inmiddels brandende veldverlichting bij 1-1.

Aanstaande zondag, mits de weersomstandigheden het toelaten, speelt Lemelerveld thuis tegen Delden. Die ploeg is na een sterke start afgezakt naar de 6e plek maar de promovendus uit de 4e klasse lijkt een lastige tegenstander. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Roel Posthoorn ( 45 Jeroen Exel) Naud Schrijver, Ramon Lorkeers, Elwin van Lenthe, Robin Morrenhof, Arjon van Lenthe, Stan Reimink, Bram Reimink ( 75 Job Heerink) Teun in de Wal ( 75 Bram Smit) en Noah Tuink.

Zure nederlaag voor Lemelerveld vrouwen.

De Lemelerveldse vrouwen leken zondagmiddag tegen FC Kunde Vr 1 voor een stunt te zorgen door de kampioenskandidaat op een 2-2 gelijkspel te houden. De clubscheidsrechter liet bijna tien minuten doorspelen en werd het in de allerlaatste minuut 3-2. Een zure en niet verdiende nederlaag.

Een compleet voetbalteam uit Lemelerveld arriveerde zondagochtend op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Niet om te studeren maar om op het naast gelegen sportpark Gymnasion te spelen tegen vrouwen 1 van de Nijmeegse studenten voetbal vereniging FC Kunde. Via Rena Heuzels met een fraai afstandsschot en een kopbal van Zoë Kampman nam Lemelerveld tot twee keer toe brutaal de leiding. Trainer Eddy Ramerman was dik tevreden over het combinatiespel en dat er goed werd verdedigd. ,, We waren beslist niet minder en we hebben de zeker in de eerste helft prima gespeeld. We hebben de stijgende lijn te pakken “ aldus de Lemelerveldse coach die ook de complimenten had voor doelvrouw Evelien Lindeboom.

Aanstaande zondag 3 december reizen de Lemelerveldse vrouwen opnieuw richting Nijmegen om te voetballen tegen WVW Vr 1 uit Weurt. Dat dorp in de gemeente Beuningen ligt aan de rand van Nijmegen. Op sportpark De Kamp is de aftrap om 11.30 uur. Hopelijk kan het goede spel van de laatste weken omgezet worden in een overwinning.