Lemelerveld overtuigend langs VENO

Lemelerveld heeft vanmiddag op overtuigende wijze afgerekend met VENO uit Vollenhove. Op een zonovergoten sportpark Heidepark stond het bij rust al 3-0, in de tweede helft liep de thuisploeg uiteindelijk uit naar 6-0.

In de beginfase waren beide ploegen een beetje zoekende. Lemelerveld kwam niet direct in zijn vertrouwde spel, maar de bezoekers uit Vollenhove konden ook geen vuist maken. De thuisploeg kwam steeds beter in de wedstrijd en kreeg een aantal kleine kansen. Na een half uur spelen schoot Stijn Kogelman Lemelerveld op een 1-0 voorsprong. Een kleine 5 minuten later was het diezelfde Kogelman die ook de 2-0 op het scorebord bracht, nadat de doelman van VENO vrij ver voor zijn goal stond. De mooiste treffer van de eerste helft kwam op naam van Jordy Lugtenberg. De middenvelder kreeg de bal ingespeeld, zag dat de doelman van de tegenstander opnieuw ver voor zijn doel stond en haalde van een meter of 40 uit: 3-0.

Het eerste gedeelte van de tweede helft was niet echt vermakelijk. Lemelerveld nam wat gas terug, maar VENO was niet bij machte om iets te creëren. In het tweede gedeelte van de tweede helft kwam Lemelerveld iets beter in zijn spel. Na 70 minuten voetbal was het de ingevallen Job Heerink die profiteerde van een fout van de keeper van VENO, 4-0. Twee minuten later stond ook de 5-0 al op het scorebord. Job legde breed op Teun in de Wal en de aanvaller verschalkte de vijandelijke doelman. In de 76e minuut was het wederom de doelman van VENO die in de fout ging en Job maakte zijn tweede van de middag. Hij bepaalde hiermee tevens de eindstand op 6-0.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver (85 Remco Smit), Ian Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Jaron Hulsink (30 Joey Nijenkamp), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Matthias Reimink (46 Job Heerink), Jordy Lugtenberg, Teun in de Wal, Stijn Kogelman

Door: Bas Heerink, Foto’s: Martin Zwakenberg

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *