Lemelerveld opnieuw in slotfase onderuit

Lemelerveld zit in de hoek waar de klappen vallen. Net als vorige week ging het zondagmiddag tegen vv Reutum in de allerlaatste minuut mis. De 2-1 nederlaag kwam keihard aan in het Lemelerveldkamp. De ploeg van Ruben Kloosterman begon zonder de geblesseerde Naud Schrijver voortvarend aan het duel. In de 22e minuut schoot Matthias Reimink met een fraaie volley zijn ploeg op voorsprong, na een goede doorkopbal van Job Heerink; 0-1. Daarna werd het wat slordig aan Lemelerveldkant en wist Reutum met lange ballen gevaar te stichten. Op slag van rust werd het 1-1 na een dieptepass, die door Reutum aanvaller Holsink werd binnen geschoten.

De tweede helft was er een vol strijd, veel overtredingen en was het voetbal nauwelijks tweede klasse waardig. 15 minuten voor tijd werd middenvelder Stan Reimink schandalig uit de wedstrijd geschopt. Daar waar rood op zijn plaats was werd het slechts geel. Wrang was het dat de matig leidende scheidsrechter daarna Matthias Reimink, na een lichte overtreding, wel met rood wegstuurde. Met 10 man strijdend voor een punt leek de wedstrijd in 1-1 te eindigen maar in blessuretijd kopte Reutum uit een hoekschop de 2-1 binnen. Volgende week zondag tegen vv Vorden staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op programma. Dat zal in ieder geval een wedstrijd worden zonder de broers Reimink en Naud Schrijver. Lemelerveld zal zich snel over de teleurstellende nederlaag heen moeten zetten voor een goed resultaat tegen het nog onbekende vv Vorden. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Wout Butink, Ian Nijenkamp, Jeroen Exel, Jaron Hulsink ( 81 Stef Huisjes) Robin Morrenhof , Stan Reimink ( 75 Kyro Holsappel) Matthias Reimink , Stijn Kogelman, Job Heerink, Teun in de Wal (56 Noa Tuink)

Lemelerveld vr 1.

De dames 1 van Lemelerveld maakten er op het bitterkoude kunstgras van het Heidepark een spannende strijd van tegen de dames van Hoeve Vooruit 1 uit St Isidorushoeve. Ondanks een enorm veldoverwicht duurde het tot in de slotfase voor eindelijk de verdiende 1-0 werd gemaakt. Dat had vooral te maken met de uitstekende veertig jarige doelvrouw van de Twentse ploeg. Ze leek niet te passeren tot Jill Heerink 5 minuten voor tijd heel beheerst de bevrijdende 1-0 scoorde. Daarmee blijven de meiden volop meedoen om het kampioenschap. A.s zondag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Dan spelen de Lemelerveldse dames thuis tegen Sv Kilder. Aanvang op het Heidepark12.00 uur.

Tekst: Anton Sibelt