Lemelerveld naar tweede ronde in de nacompetitie

Door met 0-3 van Wijhe 92 te winnen gaat Lemelerveld door naar de volgende ronde van de na competitie. Daarin moet Lemelerveld het opnemen tegen de vv Beekbergen dat 2e klasser vv Reutum met 2-5 opzij zette. Reutum is daardoor gedegradeerd. Andere tweede klasser Eilermark won met 2-0 van MVV ’29 en blijft in de race om zich te handhaven.

In Wijhe werd het een gelijk opgaand duel waarbij beide ploegen in de beginfase een aantal grote mogelijkheden lieten liggen. Op slag van rust was het topscorer Matthias Reimink die na een hoekschop Lemelerveld op voorsprong zette: 0-1. Na rust probeerde Wijhe uit alle macht de gelijkmaker te produceren maar stond doelman Rowell Evers met een aantal keren knappe reddingen de gelijkmaker in de weg. In de slotfase besliste routinier Stijn Kogelman de wedstrijd door beheerst de 0-2 te scoren. In blessuretijd werd het zelfs nog 0-3 door een kopbal van Stan Reimink.

Zondagmiddag 11 juni speelt Lemelerveld thuis tegen de vv Beekbergen, de nummer drie van de derde klasse D. Op voorhand opnieuw een lastig duel maar ook die kunnen in winst omgezet worden zo is gebleken in Wijhe. Bij een overwinning speelt Lemelerveld op 18 juni op neutraal terrein de finale om klasse behoud.

Het kan dus aanstaande zondag, waarin alles in het teken staat van de Jan Hagedoorn Memorial, de jaarlijks afsluiting van het seizoen, een groot spektakel worden op het Heidepark. Aanvang 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Jeroen Exel, ( 65 Jaron Hulsink) Naud Schrijver, Joey Nijenkamp, Stef Huisjes,( 69 Koen Schrijver) Robin Morrenhof, ( Elwin van Lenthe) Stan Reimink, Matthias Reimink, Stijn Kogelman, Job Heerink en Teun in de Wal ( 89 Noah Tuink)

Tekst: Anton Sibelt