Lemelerveld moeiteloos naar knock –out fase KNVB beker

Na de twee eerdere overwinningen op USV en Vilsteren was Lemelerveld al nagenoeg geplaatst voor de knock-outfase van het KNVB bekertoernooi. Uit bij vijfdeklasser sc Balkbrug werd het 0-4 maar die uitslag had zomaar flink hoger kunnen zijn. In een wat gezapige eerste helft wist Teun in de Wal de score te openen. Na rust ging het tempo flink omhoog aan Lemelerveld zijde. Na de 0-2 van opnieuw Teun in de Wal was het verzet bij Balkbrug gebroken en liep Lemelerveld via invaller Bram Reimink en Job Heerink uit naar 0-4. Robin Morrenhof raakte nog de paal en mistte Lemelerveld in de slotfase nog een flink aantal mogelijkheden.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers ( 65 min Yannick Espeldoorn) Naud Schrijver, Wout Butink, Jasper Westerman ( 75 Mick Kragt) Roel Posthoorn ( 65 Ramon Lorkeers) Elwin van Lenthe, Gijs in de Wal ( 45 Arjon van Lenthe) Robin Morrenhof, Bram Smit ( 65 Bram Reimink) Job Heerink en Teun in de Wal

A.s zondag 24 september gaat de competitie van start. Op het Heidepark is MVV 29 uit Mariaparochie/ Harbrinkhoek te gast. De Twentse ploeg is van een duidelijk ander kaliber dan de tegenstanders uit het bekertoernooi. Hoe het vernieuwde en jonge vv Lemelerveld de strijd aangaat kunt u zien vanaf 14.00 uur. Voorbeschouwing op dit duel vanaf donderdag op de vv Lemelerveld site.

Lemelerveld vr 1 was afgelopen zondag vrij en kan zich opmaken voor de eerste wedstrijd op 2e klasse niveau! De ploeg van trainer Eddy Ramerman heeft meteen een pittig duel voor de boeg uit tegen SC Westervoort Vr 1. De Lemelerveldse vrouwen promoveerden via de nacompetitie door een 4-1 overwinning op FC Bergh. Afgelopen seizoen wonnen de Vr 1 van sc Westervoort in competitieverband met maar liefst 10-0 van Fc Bergh! Op sportpark Naederhuyse in Westervoort is de aftrap om 12.00 uur.

Tekst: Anton Sibelt

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *