Lemelerveld hard onderuit tegen AZC

Lemelerveld heeft de mooie overwinning van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. Uit bij AZC in Zutphen ging de ploeg van Ruben Kloosterman met 4-0 onderuit. Daarmee kwam Lemelerveld nog goed weg en was het aan doelman Rowell Evers te danken dat de schade niet groter werd. Zonder Stan Reimink en Teun in de Wal was de openingsfase redelijk gelijkopgaand. Nadat midddenvelder Jeroen Exel er geblesseerd af moest, ging het na enkele omzettingen helemaal mis. AZC profiteerde optimaal en scoorde tien minuten voor rust twee keer kort na elkaar de 1-0 en 2-0. AZC bleef ook na rust feller in de duels en kwam Lemelerveld nauwelijks tot kansen. Met enkele fraaie goals liepen de Zutphenaren uit naar een dik verdiende 4-0 overwinning.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Wout Butink, Ian Nijenkamp, Naud Schrijver, Jaron Hulsink, Robin Morrenhof, Matthias Reimink, Jeroen Exel ( 20e min Tiemen Boerkamp) Noah Tuink, Stijn Kogelman en Job Heerink.

Zondag 27 november kan Lemelerveld zich herpakken thuis tegen Stevo uit Geesteren. Stevo degradeerde afgelopen seizoen uit de eerste klasse en staat nu gedeeld aan kop samen met Bon Boys. De Haaksbergse ploeg lijkt de eerste periodetitel, met een inhaalduel tegoed, niet meer te kunnen ontgaan. Aanvang op het Heidepark is 14.00 uur.

Lemelerveld vr 1 Door met 4-1 thuis te winnen van het Didamse DVC 26 hebben de meiden van Lemelerveld de koppositie overgenomen in de derde klasse. Op het koude kunstgras van het Heidepark namen de meiden in het eerste half uur al ruim afstand en was de 3-0 dik verdiend. Zoë Kampman en Demi van der Kolk zorgden voor de 1 en 2-0. Uit een hoekschop kopte Sissel Feberwee fraai de 3-0 binnen. Daarna moest gelegenheids doelvrouw Manoy enkele keren enkele keren in actie komen op harde schoten van afstand. Na rust kwam DVC nog even terug tot 3-1 maar was het Jill Heerink die de 4-1 eindstand bepaalde. A.s zondag staat het uitduel tegen Warnsveldse Boys Vr 1 op het programma. Bij winst valt er een feestje te vieren want dan is de eerste periodetitel “in de knip”! Aanvang 12.00 uur.

Tekst: Anton Sibelt