Lemelerveld hard onderuit in 6 punten duel

Terwijl de spelers van Lemelerveld 4 en 6 Super Sunday vierden na afloop van hun onderlinge duel ( 1-1) was het voor de mannen van Emiel Maat allesbehalve een superdag. Op de hobbelige grasmat van het Heidepark werd het onder een heerlijk voorjaarszonnetje maar liefst 1-5 voor Reunie. De ploeg uit Borculo profiteerde optimaal van de ruimtes die Lemelerveld weggaf na de in de 55 minuut opgelopen achterstand. Doelman Rowell Evers was toen net iets te laat om de doorgebroken spits van Reunie van scoren af te houden. De toegekende strafschop betekende de 0-1 en kantelpunt in de wedstrijd.

In het eerste bedrijf was het rommelig met veel onnauwkeurige passes. Kansen aan beiden zijden leverden door goed keeperswerk of ontbreken van scherpte niets op. Voor de pauze werd al duidelijk dat de ploeg die het eerst scoorde de wedstrijd zou winnen. Na rust kwam Lemelerveld wat beter uit de kleedkamer en ging op zoek naar de voorsprong. Na de 0-1 achterstand waren Stan Reimink en Elwin van Lenthe met schoten van afstand dichtbij de gelijkmaker. Uit een hoekschop kwam Reunie rond de 68e minuut op 0-2 toen de bal van dichtbij geheel vrij kon worden binnengekopt!

Met wat aanvallende wissels en met meer risico kwam er druk op het doel van Reunie. Uit een scrimmage leek Lemelerveld te scoren. De Reunie doelman redde knap en uit de roei naar voren stond verdedigend alles open. Een prima spelende middenvelder van Reunie zette de hele Lemelerveld defensie te kijk en zijn slimme pass voorlangs was goed voor de 0-3. Na de 0-5 uit counters scoorde Bram Reimink in de slotminuut nog de 1-5 maar was de teleurstelling en frustratie na afloop groot. De nederlaag moet snel verdrongen worden omdat volgende week opnieuw een 6 punten duel op de rol staat. In Heeten zal het een pittig duel worden tegen de nummer 13 van de ranglijst! Aanvang is dan 14.00 uur. Opstelling: Rowell Evers, Ramon Lorkeers ( 70 min Bram Reimink) Naud Schrijver, Elwin van Lenthe, Ian Nijenkamp, Gijs in de Wal, Robin Morrenhof, Stan Reimink, Teun in de Wal, Job Heeerink, Arjon van Lenthe ( 45 Noah Tuink)

LEMELERVELD Vr 1. De Lemelerveldse vrouwen wisten eindelijk weer eens te winnen. Na een goede eerste helft werd het een zware tweede helft. De ploeg stond in en tegen Dinxperlo Vr 1 lange tijd onder druk maar wist Rena Heuzels in de slotminuut uit een pass van Emma Dijsselhof de 0-1 te scoren. Het was de tweede overwinning dit seizoen en zal de winst goed zijn voor de sfeer en vertrouwen. De ploeg van Eddy Ramerman blijft ondanks de zege laatste van de tweede klasse. Zondag 10 maart wordt er thuis gespeeld tegen Victoria Boys vr 2. Aanvang 12.00 uur.

Door: Anton Sibelt