Lemelerveld en Overwetering delen de punten, vrouwen verdienen meer.

Lemelerveldtrainer Emiel Maat, tijdens de wedstrijd fanatiek coachend, kon leven met het 1-1 gelijke spel tegen spcl Overwetering in Olst. Hij klopte direct na afloop doelman Rowell Evers dankbaar op de schouders want met een cruciale redding behoedde hij zijn ploeg voor een nederlaag. De jonge doelman vond wel dat Lemelerveld met drie punten van het veld had moeten stappen. Hij doelde daarbij over de gemiste kans van Noa Tuink. Vlak voor rust mocht Tuink , bij een 1-1 stand, helemaal vrij opstomen richting Overwetering doel maar stuitte op de teen van de doelman.

Onder werkelijk ideale weersomstandigheden was de beginfase van de wedstrijd voor Overwetering maar na 20 minuten spelen kreeg Lemelerveld de controle en werd het een gelijk opgaand duel. Veel gevaar voor de beide doelen leverde dat niet op. Vijf minuten voor rust kwam Overwetering op voorsprong door een misverstand in de Lemelerveld verdediging. De vrijheid die dat opleverde voor Overwetering werd afgestraft en van dichtbij werd hard raak geschoten. Lemelerveld antwoordde razendsnel via Gijs in de Wal. De middenvelder schoot op slag van rust uit een vrije trap vanaf de zestienmeterlijn de bal via de handen van de keeper hard binnen. Na rust ontbrandde de strijd pas in de slotfase. Lemelerveld een aantal beste mogelijkheden o.a. via Bram Smit en Stan Reimink. Spcl Overwetering, met een groot aantal geroutineerde spelers in de ploeg, zorgde aanvallend ook constant voor dreiging en zo bleef het tot het eindsignaal spannend. Met de 1-1 eindstand kregen beide ploegen waar ze recht op hadden.

Aanstaande zondag 19 november komt FC Trias naar het Heidepark. De Winterwijkse ploeg hield zondagmiddag koploper MVV ’39 op een 1-1 gelijkspel en lijkt een geduchte tegenstander. Op het Heidepark is de aftrap om 14.00 uur.

Opstelling: Rowell Evers, Roel Posthoorn, Naud Schrijver, Ramon Lorkeers, Elwin van Lenthe ( 75 Arjon van Lenthe) Gijs in de Wal, Robin Morrenhof, Stan Reimink, Noa Tuink ( 70 Teun in de Wal) Job Heerink, Bram Smit ( Bram Reimink).

Lemelerveld vrouwen 1 verdienen meer

In het thuisduel tegen Alverna Vr 1 speelden de Lemelerveldse vrouwen, op de eerste 20 minuten na, een prima wedstrijd maar stonden ze aan het eind opnieuw met lege handen. Het werd 1-3. In de beginfase ging het helemaal mis. Al binnen een minuut leek een afstandschot over het doel te gaan maar zeilde net onder de lat onhoudbaar voor Evelien Lindeboom binnen en was het al 0-1. De Wijchense vrouwen troffen binnen 20 minuten nog twee keer het doel al moet gezegd dat het derde doelpunt opnieuw een fraaie afstandspegel was. Bewonderenswaardig hoe Lemelerveld terug knokte. Met een gedreven spelende Demi van de Kolk op het middenveld werd het een mooi duel. Rena Heuzels stuitte vlak voor rust op de Brabantse doelvrouw en een kopbal van Bloesem Jansen verdween rakelings naast het doel. Na rust gingen de Lemelerveldse meiden vol energie op jacht naar een beter resultaat. Rena Heuzels scoorde de 1-3 en hadden de Lemelerveldse meiden gezien het goede spel meer verdiend! Complimenten waren er voor scheidsrechter Hanneke Schaap. Ze was de eerste vrouwelijke bondsofficial die een wedstrijd leidde op het Heidepark en dat deed ze prima! Aanstaande zondag 19 november gaan de Lemelerveldse vrouwen op bezoek bij de nr 7 van de ranglijst, de vrouwen 1 van Varsseveld. De moed niet verliezen is de boodschap en tot de winterstop zal het wennen zijn aan de flinke stap omhoog. De ervaring die nu wordt opgedaan zal zich ongetwijfeld gaan uitbetalen in de tweede seizoenhelft! Aanvang in de Achterhoek is 11 uur.