Lemelerveld dendert door

Lemelerveld behoudt koppositie na overwinning op Rolder Boys. Lemelerveld was nauwkeuriger in de afwerking dan de gastheren en dat leverde uiteindelijk 3 punten op voor het team van trainer Richard Smit.

Na een twijfelend begin komt Lemelerveld al binnen 10 minuten op voorsprong door een doelpunt van Matthias Reimink. Behendig kapt Reimink zijn tegenstander uit en met een fraai stiftje verschalkt hij de keeper van de tegenstander. Snel daarna heeft Rolder Boys kansen om op gelijke hoogte te komen, maar ballen missen precisie of keeper Rik Ramaker is een flinke barrière. Een kopbal gaat net naast zijn doel of ballen vliegen langszij over de achterlijn of Ramaker moet zich strekken om een bal te keren.

Na een klein half uur komt Lemelerveld na een mooie aanval op 0-2. Ian Nijenkamp schiet de bal van afstand in het doel. Was het verdiend of tegen de verhouding in? Rolder Boys had meer verdiend, maar bij de afwerking missen de ballen het doel. Of ontbrak aan het aan een dosis geluk. Geluk had keeper Ramaker wel bij een hachelijke situatie. De bal gaat door de benen van de knielende keeper, maar bij de voeten wordt de baan van het schot gekraakt. Situatie weer onder controle en baas over de bal.

Na rust probeert Rolder Boys om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar de verdediging van Lemelerveld geeft geen krimp. Onder leiding van de gebroeders Nijenkamp wordt menig aanval onschadelijk gemaakt. Met het inbrengen van Wesley Vlierman en Teun in de Wal komt er iets meer snelheid in het spel van Lemelerveld. Vlierman breekt door de defensie maar stuit op de keeper. Een aanval later dendert de rappe aanvaller weer richting zijn doel. Na een voorzet belandt de bal in de zestien, meerdere doelpogingen worden ondernomen, maar Jeroen Exel scoort uiteindelijk het derde Lemelerveldse doelpunt. In de slotminuten komt Rolder Boys op 1-3. De tijd die daarna nog resteert op het scorebord tikken in het voordeel van Lemelerveld weg. Lemelerveld zet de winnende reeks voort; 7 aan een gesloten competitiewedstrijden werden gewonnen.

Lemelerveld ontvangt komende zondag sv Dalfsen op het sportpark Heidepark en dat betekent: Derby Day. De wedstrijd begint om 14:00 uur. Houdt onze media kanalen in de gaten voor meer nieuws over deze wedstrijd! Lukt het Lemelerveld om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten? Komt het zien, u bent van harte welkom!

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Ian Nijenkamp, Joey Nijenkamp, Roy Hauptmeijer, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Jordy Lugtenberg (65’ Wesley Vlierman), Matthias Reimink, Stijn Kogelman (65’ Teun in de Wal) en Job Heerink (76’ Remco Smit).

Door Mark Brok

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *