Lemelerveld deelt punt met Fc Suryoye

In een open en gelijk opgaand duel heeft Lemelerveld afgelopen zondagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld tegen fc Suryoye. In de beginfase hadden de Lemelervelders het lastig tegen de vlot en makkelijk combinerende ploeg uit Enschede. In de 12e minuut werd het door een afstandsschot 1-0 voor fc Suryoye. Daarna ontstonden er ook voor de Lemelerveld aanvallers kansen en was het Matthias Reimink die in de 27e min een afvallende bal binnenschoot. Ook na rust kon het alle kanten op, beide ploegen speelden vol voor de winst. Halverwege de tweede helft ging Job Heerink in het strafschopgebied over de knie van een Suryoyeverdediger. De sterke aanvaller voltrok zelf het vonnis vanaf elf meter voor de 1-2. Doelman Rowell Evers onderscheidde zich daarna met een aantal knappe reddingen. Een kwartier voor tijd was de jonge talentvolle doelman echter kansloos op een lepe stiftbal van een Suryoye invaller: 2-2. In een bloedstollende slotfase waren er kansen aan weerszijden maar gescoord werd er niet meer. Ervaren middenvelder Robin Morrenhof sprak na afloop van een lekkere wedstrijd waarin Lemelerveld delen van de wedstrijd de baas was. In deze klasse staat alles nog dicht op elkaar op de ranglijst door de vele gelijke spelen. Opstelling vv Lemelerveld: Rowell Evers, Jeroen Exel, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Wout Butink( 60e min Stef Huisjes) Stan Reimin k(75e min Roel Posthoorn) Matthias Reimink, Robin Morrenhof, Stijn Kogelman, Noah Tuink en Job Heerink ( 70e min Teun in de Wal)

A.s zondag komt Eilermark naar het Heidepark. De ploeg kan uw steun goed gebruiken om de 3 punten in eigen huis te houden.Aanvang 14.00 uur.

Uitgebreid wedstrijdverslag vanaf woensdag en voorbeschouwing op a.s zondag vanaf donderdag op de site van vv Lemelerveld. )

Lemelerveld Vr 1 – Fc Trias Vr 1

De Lemelerveldse vrouwen wonnen gemakkelijk met 4-0 van de nummer voorlaatst fc Trias. Toch was het wat moeizaam in de eerste helft met veel onnauwkeurig en slordig spel. Via enkele afstandsschoten van spits Manoy Westemeijer werd het voor rust 2-0 al had ze bij haar tweede treffer wel de hulp van de Trias doelvrouw. Na rust regende het met name in het begin van de tweede helft kansen. De scherpte ontbrak in de afwerking anders waren de Winterwijkse vrouwen met een hele dikke nederlaag naar huis gestuurd. Alleen Zoë Kampman was nog twee keer trefzeker en was in de laatste fase van de wedstrijd de tank leeg.

Volgende week zondag gaan de meiden diep de Achterhoek in om te spelen tegen koploper Dinxperlo vr 1. Aan de rand van de Duitse grens is de aftrap om 11.45 uur.

Tekst: Anton Sibelt, Foto: archief Martin Zwakenberg