Lemelerveld beleeft een gemakkelijke middag

In Drachten beleefde de ploeg van Richard Smit een gemakkelijke wedstrijd. Binnen acht minuten stond de 0-2 op het scorebord. De ruststand stond op 0-3 en met een klein uur was het 0-4. Lemelerveld bleef de bal spelen en kan terug kijken op een prima wedstrijd.

Na een indrukwekkende minuut stilte naar aanleiding van het overlijden van vrijwilliger Joop de Haan, een kantineman die altijd paraat stond, kwam Lemelerveld al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Stijn Kogelman opende de score door de bal binnen te lepelen achter de keeper van Drachten. 2 Minuten later scoort Wesley Vlierman in een 1 tegen 1 situatie 0-2. Het mee gereisde publiek op, de verre van oude, zittribune ging er eens goed voor zitten. Drachten beet kort na het doelpunt nog wel even van zich af, maar het waarschuwingsschot ging voor langs de goal van doelman Rik Ramaker.

Robin Morrenhof, Wesley Vlierman (2x) en Teun in de Wal krijgen voor rust de kans om de score op te vijzelen. Een schot wordt aangeraakt en gaat net naast. De keeper tikt de bal net over of ligt in de weg. Teun in de Wal weet het doel voor rust nog wel te vinden door de bal over de keeper te stiften. 0-3 is dan ook de ruststand.

In de tweede helft rond Jeroen Exel namens Lemelerveld een aanval af op doel. Na een kopbal schiet hij binnen en is het 0-4. In de tweede helft heeft Lemelerveld nog enkele momenten om de score uit te breiden, maar laten de doelpunten achterwege. Drachten ziet in de tweede helft een streep door een doelpunt gaan vanwege een overtreding voorafgaand aan de doelpoging. Beide teams konden na afloop leven met de eindstand van 0-4. Lemelerveld blijft koploper in de 2e klasse K Noord, 3 punten voor op LAC Frisia 1883 uit Leeuwarden.

Volgende week zondag komt Oerterp op bezoek, de wedstrijd begint om 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver (76’ Rory Veltmaat), Ian Nijenkamp (80’ Rutger Kuttschruiter), Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Wesley Vlierman (57’ Stan Reimink), Stijn Kogelman, Teun in de Wal en Jordy Lugtenberg.

Door: Mark Brok

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *