Lemelerveld a.s.donderdagavond 14 december thuis tegen Delden, verlies voor de vrouwen

Afgelopen zondag had Lemelerveld opnieuw te maken met een afgelaste wedstrijd. Wanneer de wedstrijd tegen DTC ‘07 uit Tilligte wordt ingehaald is nog niet bekend. Voor een goed verloop van de competitie wordt a.s. donderdagavond de wedstrijd van zondag 3 december tegen sv Delden gespeeld. De Deldense ploeg loopt net als Lemelerveld enkele wedstrijden achter op het competitieschema. Delden speelt voor de winterstop nog tegen DTC’ 07 dat ook een competitie achterstand heeft.

Onder leiding van scheidsrechter Hoornstra is de aftrap op het Heidepark om 20.00 uur!

Nederlaag Lemelerveldvrouwen in doelpunten festijn!

Op het Heidepark bleven de vrouwen 1 van Lemelerveld in een doelpuntenrijk duel opnieuw met lege handen. Tegen de vrouwen 1 van het Nijmeegse OSC werd met 4-5 verloren. Een door blessures en ziekte geteisterd Lemelerveld Vr 1 had het in de eerste helft lastig tegen OSC dat ook in de onderste regionen van de tweede klasse staat. Trainer Eddy Ramerman deed een beroep op speelsters uit Vrouwen 2 en uit het zaterdag MO -20 team. Manoy Westemeijer moest onder de lat door een blessure bij vaste keepster Evelien Lindeboom. Die invalspeelsters en met name de jonge Tamar van der Sligte speelden een goede wedstrijd. De harde wind die vol over het veld blies was behoorlijk van invloed op het spel. De Nijmeegse vrouwen gingen beter met de omstandigheden om en kwamen al binnen een half uur op een 0-3 voorsprong. Net voor rust scoorde Rena Heuzels de 1-3 en gloorde er een beetje hoop.

Direct na rust werd het uit enkel snelle aanvallen van OSC zelfs 1-5. De Lemelerveldse vrouwen, onder aanvoering van verdedigsters Sacha Roelofs en Yara Niens toonden karakter en gaven niet op! Via doelpunten van Zowie Kampman en twee treffers van Emma Dijsselhof kwam de spanning helemaal terug. Ondanks alle vechtlust en kansen in de slotfase bleef het bij een teleurstellende 4-5. Op basis van de hele wedstrijd viel op de overwinning van OSC niet veel af te dingen. In de winterstop, die tot zondag 21 januari duurt, heeft het team rust en hopelijk zijn alle geblesseerden dan hersteld om vol goede moed de competitie te hervatten! Lemelerveld Vr1 speelt dan tegen WVW in Weurt.