Leeskring in Lemelerveld

De dagen worden korter, de avonden langer en buiten wordt het kouder. Een mooie tijd om lekker een boek te lezen. Lezen doe je in je eentje, maar het lezen wordt leuker door met anderen te praten over wat je gelezen hebt.

Zou jij ook wel eens met iemand willen praten over de manier waarop een bepaald boek geschreven is, of over de personen die erin voorkomen? Of over iets wat je herkent of juist afwijst? Of verbaas je je over het succes van bepaalde boeken en wil je hier meer over weten? Dan is een leeskring in Lemelerveld misschien wel iets voor jou!

Mijn naam is Ietje Pauw, ik woon sinds een jaar in Lemelerveld, ik hou van lezen en ik zou graag in contact komen met andere lezers om samen een leeskring te vormen.

Het idee is om beurtelings bij iemand thuis te komen, ongeveer één keer in de zes weken op een avond en samen een boek uit te kiezen om voor de volgende bijeenkomst te lezen. Hopelijk wordt het ook heel gezellig, maar we gaan wel serieus over het gezamenlijk gelezen boek praten. Inmiddels hebben al drie lezers laten weten dat ze graag willen meedoen, we gaan in elk geval in oktober beginnen.

Lijkt je dit iets? Geef je dan op via dit mailadres: leeskringlemelerveld@gmail.com

Ook voor meer informatie kun je mailen naar dit adres.

Ietje Pauw

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *