Leerlingen Regenboog zetten zich in voor anderen

Vrijdag 16 november zijn de leerlingen uit groep 8 van basisschool de Regenboog naar Deventer geweest. Hier hebben zij binnen een uur zoveel mogelijk rondjes geschaatst op de ijsbaan de Scheg.

De kinderen deden mee aan de actie van Plan Nederland, schaatsen voor water. Zij moesten sponsoren zoeken en daarna zoveel mogelijk rondjes schaatsen. De vierentwintig leerlingen hebben erg hun best gedaan. Mooi om te zien hoe een ieder zich inzette, de één schaatste met gemak meer rondjes dan op de stempelkaart paste, terwijl een ander met enorme doorzettingsvermogen 3 rondjes ver kwam. Elk kind heeft echt zijn best gedaan. De kinderen hebben een mooi bedrag van dik €700 opgehaald voor waterputten in Afrika.

Groep 7/8 van de Regenboog heeft ook deelgenomen aan de kinderpostzegelactie, zij hebben ook tijdens deze actie hun beste beentje voorgezet. Dit resulteerde in een enorm hoog bedrag van dik €4000 voor de goede doelen die gekoppeld zijn aan de kinderpostzegelactie. Fijn dat de kinderen oog hebben en zich inzetten, voor de mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

  

plaatsing niet gegarandeerd

Geef een reactie