Langer thuis door Zorg en Welzijn

Iedereen kent Sukerbiet.nl als de nieuwssite voor Lemelerveld. Maar Sukerbiet.nl heeft vanaf nu meer te bieden. En wel een nieuw tabblad in het hoofdmenu: Zorg en Welzijn. Het is een startpagina naar meer informatie, met als doel om de Lemelervelders zo lang en comfortabel mogelijk thuis in Lemelerveld te laten wonen.

Om goed overzicht te houden en bij de juiste informatie te komen, is gekozen voor een buttonstructuur. Via het buttonoverzicht kun je over belangrijke onderwerpen meer informatie vinden. Zo zijn er aparte pagina’s voor vervoer, hulp thuis en mantelzorg. Ook is er een handige overzichtskaart waarop aangegeven is waar in Lemelerveld de organisaties gevestigd zijn.

In sommige gevallen word je met links doorverwezen naar andere sites, waar meer informatie te vinden is.
Deze pagina’s zijn ontwikkeld door de werkgroep doorontwikkeling Sukerbiet.nl, in samenwerking met zorgorganisaties in Lemelerveld, financieel ondersteund met een provinciale subsidie.

Samen zorgen voor juiste informatie

Als je bepaalde tips hebt ter verbetering, of als je fouten ziet, dan kun je die ter plekke online doorgeven aan ons. Ook kun je bij elke pagina een poll invullen waarna je ook kunt zien wat anderen van die pagina vinden.Voor een toelichting op de pagina’s, waarbij ook getoond wordt hoe je gebruik maakt van de sociale overzichtskaart, bekijk de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=ZezYXYWUXws.
Een filmpje over de totstandkoming van deze pagina’s kun je bekijken door aanklikken van de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=sX1k_7VTXLs.

Op deze wijze levert Sukerbiet.nl een belangrijke bijdrage aan het langer thuis kunnen blijven wonen van Lemelervelders.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *