Laatste puntjes Sukerbietenfeest

Aan de opbouw van de feesttenten wordt momenteel hard gewerkt. De organisatie is bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Kortom alles wordt in gereedheid gebracht voor een heerlijk Sukerbietenfeest.

Er zijn nog bijna 10 tafels voor Zwakie’s Pubquiz, nog vier voor Blitsspul Spelletjesavond. Er is nog ruimte voor enkele teams Catering de Haan Survival en nog voor 1 team bij de Coop Buurten Zeskamp. Look Hair’s Knupp’n & Dupp’n zit bijna vol. Nog wel zoeken we enkele extra deelnemers voor de Bakkerij van der Most Taartbakwedstrijd. Kijk verder op site voor aanmelden.

De opbrengst van de verkoop van de stukjes taart gaat naar een goed doel. Een knutselkist voor Lemelerveld. Janneke Voortman zet zich – geheel vrijwillig – in om kinderen te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij doet dat onder andere vanuit het Kulturhus de Mozaïek. Met knutselmateriaal helpt ze kinderen dat steuntje te geven zodat zij een volgende keer beter in staat zijn om zelfstandig aan bijvoorbeeld activiteiten deel te nemen. En daarvoor heeft Janneke materialen nodig om die kinderen, laagdrempelig, op weg te helpen. De opbrengst van de verkoop van de stukjes taart gaat voor 100% naar de Knutselkist voor Lemelerveld.

Oh ja, we kunnen ook nog wat handjes achter de bar gebruiken op woensdag 14 augustus (3 personen vanaf 20.00 uur) en zaterdag 17 augustus (6 personen van 22.00 uur). Graag opgeven bij leoniezwakenberg@hotmail.com

Geef een reactie