Laat u betoveren door de muzikale klanken tijdens het “ Piazzolla Concert”  van het Project Orkest Midden-Nederland.

Het Project Orkest Midden-Nederland (POM) brengt u de gelegenheid om te genieten van een uniek concert bij u in de buurt. Op 6 april om 15.30 uur zal de Ichthus kerk in Lemele hét decor vormen voor een betoverende muzikale ervaring. Maandelijks hebben de getalenteerde accordeonisten uit alle uithoeken van het land gerepeteerd in Meteren om u te verrassen met de schitterende klanken.

Dirigent Jorind Josemans leidt het gezelschap met bevlogenheid en weet de accordeonisten tot een harmonieus geheel te smeden. Verwacht geweldige muziek van de tangokoning Astor Piazzolla bekend van Adios Nonino tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima, meeslepende filmmuziek van Nina Rota en een schitterend muziekstuk voor strijkers van de Noorse componist Edvard Grieg.

Een bijzondere toevoeging aan het concert wordt geleverd door pianist Chen-Yang Wendelaar, die zijn fantastische pianospel zal laten horen. Daarnaast zal het accordeonkwartet Ad Libitum uit Zwolle een unieke bijdrage leveren aan deze muzikale middag.

Het evenement vindt plaats in de Ichthus Kerk aan de Lemelerweg 74 in Lemele, waar de deuren om 15.00 uur openen. Het concert begint om 15.30 uur, en duurt ongeveer anderhalf uur. De toegang is vrij, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld.

Noteer 6 april in uw agenda, kom langs en laat u meevoeren door de prachtige muziek.

Deel dit: